en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.biz.tr
Avrupa da ve dünya çapında konaklama   |   Rezervasyon (Log on)
Dünya > Avusturya > Kasten bei Böheimkirchen > Pedro's
Pedro's 4*

Pedro's, Dörfl 19, Kasten bei Böheimkirchen

3072 Kasten bei Böheimkirchen Avusturya Lower Austria

Harita             Bu oteli paylaş:

Tüm fotoğrafları görmek için fotoğrafın üstüne tıklayın Pedro's.

Konaklama şekli

Otel

Otelin özellikleri

Restoran, Evcil hayvan girebilir, Bar, Sauna, Bahçe, Teras, Sigara içilmeyen odalar, Balık tutma, Aile odaları, Hiking, Ücretsiz Wi-Fi İnternet Bağlantısı.

Kabul edilen kredi kartları

Maestro, Bankcard, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card.

Geliş

17:00 dan 21:30 ya kadar

Gidiş

07:30 dan 10:00 ya kadar

Otel oda sayısı

Oda tipiMaksimum kişi sayısı fiyat
Çift Kişilik
Minibar, Duş, TV, Telefon, Balkon, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Uydu TV, Küvet veya Duş
Standart Çift Kişilik Oda
Bu odada uydu TV'nin yanı sıra banyo malzemeleri ile donatılmış duşlu veya küvetli özel banyo bulunmaktadır. Bazı birimlerde dağ veya park manzaralı balkon vardır.
2       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Süit
Minibar, Duş, Küvet, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Çalışma Masası, Oturma Alanı, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Isıtma, Soyunma Odası, Uydu TV, Halı Kaplı Zemin, İlave Tuvalet, Bağlantılı oda(lar) mevcuttur, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Kanepe, Uyandırma Servisi, Gardırop, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Anti-Alerjik, Temizlik ürünleri, İlave Banyo, Üst katlara yalnızca merdivenle erişilebilmektedir
İki Yatak Odalı Süit
Bu süitte uydu TV, oturma alanı ve kanepe bulunmaktadır.
4       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!

Döviz Kurları

Kısa açıklama

Alplerin güzel eteklerinde, Sakt Polten'e arabayla sadece 10 dakikalık mesafede yer alan Hotel Pedro's, 20 yıldan fazladır kişiye özel hizmeti ve benzersiz Avusturya-Akdeniz atmosferi ile ünlüdür.

Pedro’s güzel bir şekilde yenilenmiş konakta hem dinlenmek isteyenler hem de iş seyahatinde olanlar ve gurmeler için hoş bir ortam sunmaktadır. Merkezi konumda şirin ve konforlu odalar, ödüllü restoran, şömineli bar ve Sweet Lounge sunan tesiste dinlendirici saatler geçirebilirsiniz. Viyana ve St Pölten arasında yer alan Viyana Ormanları'ndaki 30,000 m²lik parkın ortasında sükunetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Önemli bilgiler

Please note that breakfast is not available on Sundays.

İptal Koşulları

Gizlilik ilkesi   Kredi kartları hakkında