en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.biz.tr
Avrupa da ve dünya çapında konaklama   |   Rezervasyon (Log on)
Dünya > Avusturya > Kasten bei Böheimkirchen > Pedro's
Pedro's 4*

Pedro's, Dörfl 19, Kasten bei Böheimkirchen

3072 Kasten bei Böheimkirchen Avusturya Lower Austria

Harita             Bu oteli paylaş:

Tüm fotoğrafları görmek için fotoğrafın üstüne tıklayın Pedro's.

Konaklama şekli

Otel

Otelin özellikleri

Evcil hayvan girebilir, Balık tutma, Hiking, Ücretsiz Wi-Fi İnternet Bağlantısı, Restoran, Bar, Sauna, Bahçe, Teras, Sigara içilmeyen odalar, Aile odaları.

Kabul edilen kredi kartları

Maestro, Bankcard, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card.

Geliş

17:00 dan 21:30 ya kadar

Gidiş

07:30 dan 10:00 ya kadar

Otel oda sayısı

Oda tipiMaksimum kişi sayısı fiyat
Çift Kişilik
Duş, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, Küvet veya Duş, TV, Telefon, Uydu TV, Minibar, Balkon
2       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!
Süit
Çalışma Masası, Oturma Alanı, Isıtma, Soyunma Odası, Halı Kaplı Zemin, Bağlantılı oda(lar) mevcuttur, Kanepe, Gardırop, Anti-Alerjik, Temizlik ürünleri, Duş, Küvet, Saç Kurutma Makinesi, Ücretsiz Banyo Malzemeleri, Tuvalet, İlave Tuvalet, İlave Banyo, Telefon, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Uyandırma Servisi, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Üst katlara yalnızca merdivenle erişilebilmektedir
4       Boş oda durumunu görmek için tarih girdiğinizde otel fiyatları da gösterilir!

Döviz Kurları

Kısa açıklama

Alplerin güzel eteklerinde, Sakt Polten'e arabayla sadece 10 dakikalık mesafede yer alan Hotel Pedro's, 20 yıldan fazladır kişiye özel hizmeti ve benzersiz Avusturya-Akdeniz atmosferi ile ünlüdür.

Pedro’s güzel bir şekilde yenilenmiş konakta hem dinlenmek isteyenler hem de iş seyahatinde olanlar ve gurmeler için hoş bir ortam sunmaktadır. Merkezi konumda şirin ve konforlu odalar, ödüllü restoran, şömineli bar ve Sweet Lounge sunan tesiste dinlendirici saatler geçirebilirsiniz. Viyana ve St Pölten arasında yer alan Viyana Ormanları'ndaki 30,000 m²lik parkın ortasında sükunetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Önemli bilgiler

Please note that breakfast is not available on Sundays.

İptal Koşulları

Gizlilik ilkesi   Kredi kartları hakkında